Not girly enough? | MELLY'S - mellyjosefine@gmail.com

MELLY'S – mellyjosefine@gmail.com

Annons

Not girly enough?

norway

Sorta miss you girls …

Nej, jag är inte tillräckligt tjejig för att ha en blogg haha …

Lite drygt att säga med tanke på att killar också bloggar kanske, men jag är inte tillräckligt tjejig. Jag har min sport/träningar, tävlingar, mina vänner och skolan (???). Haha. Enformigt. Men nej .. Jag ska försöka blogga ibland, men är rätt dålig …

Igår hängde jag och min polare Linnéa A, sen var det fysträning på karaten inför banzai. Och idag hängde jag med Vallis och Cajsa efter skolan. Sen på kvällen stack jag iväg en sväng till. 

Imorgon väntar att mördande pass med Cajsa på gymmet mohahahah … 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats